keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Villa Ruska

Villa Ruska ,Greenleafin Pierce. Talon uusi asukas on Fannina Amanda Mattson,leskirouva joka serkkunsa Eevin luona kyläilleessään löysi ja ihastui tähän hylättyyn, kylän entisen apteekkarin huvilaan. Ränsistynythän se oli,mutta jokin siinä viehätti. Fannina ja Eevi sopivat että Fannina asuisi remontin ajan Eevin luona. Näin tehtiin ja kun remontti eteni ja serkukset ystävystyivät enemmän, alkoi Fanninasta tuntua muutto isoon Villaan yksinäiseltä ja niinpä hän pyysi Eeviä muuttamaan kanssaan Ruskaan.  Niinpä remppa reiska sai lisähomman tehdä vintistä asuttava tila jotta Fannina saa oman 
tilansa sinne ja Eevi sai keskikerroksen makuuhuoneen.
 Keskikerroksen näkymää..Ovi on itsetehty valeovi joka ns.johtaa portaikkoon mikä menee vintille : )
 Ikkunasta näkymää keittiöön
 Keittiö : kaapisto itse tehty,vetimet puuttuu, laatikot aukeaa. Seinällä olevat hyllyt itse tein myös balsasta. Pöytä ja tuolit oli puuvalmiit jotka sitten maalasin.


 Keskikerroksen näkymää ikkunasta.
 Keskikerroksen makuuhuone. Sänky itse tehty balsasta ja lattiat on bilteman sytyketikkuja.Keskeneräistähän täälläkin on,mutta pikkuhiljaa sitten lisää : )
 
 Rouvat löysivät vintiltä vanhan tuolin, vaatii verhoilun kun on noin pahasti risponut vanha kangas ; )

 Näkymää alakerran oleskelu tilaan, itse tehty puusohva.




 Kurkkaus kylpyhuoneeseen. Pienet väliseinät eteen näkösuojaksi ; ) tein.
 Ja toistakin puolta kylppäristä. Auringonvalo vähän "häikäisee"
 Vintin näkymää oikeasta reunasta.Pinnat vielä kesken,kun remppa reiska lähti katsomaan toista kohdetta mikä ilmaantui vappuna ; )
 Vintti kerrosta vasemmalle päin. Sänky oli myös vintillä valmiina ; ) ja rouvat totesi sen käyttökelpoiseksi. Tein sen Väinölän Marian ohjeella ,elämäni ensimmäinen rautalanka työ ja huh huh, mutta kun sen tein ,niin kyllä se käyttöönkin pitää ottaa,vaikka ei niiin hieno olekkaan : )
Tässä tätä projekstia kuvattuna edestäpäin. Maalia kaipailee,mutta ensin remppa reiska saa tehdä sisältä asuttavaksi rouville ja sitten siirtyä ulkopintaan : D

1 kommentti:

  1. Ihana talo ja hurjan paljon aikaiseksi saatua vaikka onkin keskeneräinen vielä!
    Oikein kivoja mineilytuokioita toivttelee Anja & Kuuralehdon väki

    VastaaPoista